събота, 22 октомври 2011 г.

iPad мини дали ???

       Повечето производители предлагат на потребителите телефони с различни form-factor-и – с QWERTY клавиатура, само със сензорен екран, слайдър,обикновен, с по-добра камера, с по-малък екран, със среден екран, с по-голям екран, с по-бърз процесор, с по-ниска цена. За разлика от всички останали производители, Apple предлага един продукт на своите потребители. Има един нов модел iPhone. В момента това е iPhone 4S. Телефонът се предлага в два цвята – бял и черен, има три варианта в зависимост от вградената памет – 16GB, 32GB и 64GB. Но това е изборът, който потребителите могат да направят. Няма варианти на iPhone с по-голям или по-малък екран, няма вариант с хардуерна клавиатура, няма вариант с различна камера. Или харесвате смартфона на Apple, или не го харесвате.
       При таблетите нещата стоят по абсолютно същия начин. Има един iPad. Тук потребителите дори нямат възможност да изберат бял iPad, защото такъв не съществува. Потребителите могат да изберат дали искат техния таблет да поддържа 3G мрежи или не и колко вградена памет да има. Това е, ако изберат таблета на Apple.
Или поне до сега нещата стояха така.
        В мрежата обаче се появиха слухове, че Apple смята да пусне на пазара по-малък вариант на iPad в началото на следващата година. LG Display и AU Optronics са изпратили мостри на екрани, които евентуално ще бъдат използвани в mini iPad. Екранът на този мини таблет ще бъде с диагонал 7.85” и ще бъде със същата резолюция, като екрана на iPad 2 (768 x 1024 пиксела). Екранът на оригиналния iPad / iPad 2 е с диагонал 9.7”.
Трябва да ви предупредим, че за момента слуховете, относно излизането на малък iPad, не са потвърдени. Възможно е слуховете да се окажат верни, но е напълно възможно и да си останат само слухове.
      A дали това няма да е сързващото звено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Посещават ни от

free counters