сряда, 10 октомври 2012 г.

Apple: Google е повлиял върху дизайна на продуктите на Samsung

Ще ми се вие да кажете, дали Samsung не са копирали едно към едно
дизайна, линчо за мен само OS е разликата.

Делото между Apple и Samsung продължава. Apple е предоставил документи, с които показва, че Google е оказал натиск върху Samsung да промени дизайна на своите Galaxy продукти, защото приличат твърде много на устройствата на Apple. Документите са преведени от корейски език и са пълни с кодови имена и съкращения, които ги прави доста трудни за четене.

Ето част от email, написан от Samsung, обобщаващ среща с Google:
“Google изисква различим дизайн между iPad и P3 (оригиналния 10-инчов Galaxy Tab)”.
Документите са представени от Apple, за да докажат, че продуктите на Samsung копират дизайна на iPad и iPhone и по този начин нарушават няколко дизайна. Samsung твърди, че техните продукти не нарушават патенти, че патентите на Apple са невалидни и, че Apple нарушава технологични патенти на Samsung.
Дизайнерът Jin Soo Kim от Samsung е свидетелствал, че Samsung е работил по дизайна на своите таблети, включително и на Galaxy Tab 10.1, преди Apple да представи първия iPad.
На 16 февруари старши дизайнерът на Samsung, Hyun Kim, е изпратил email, съдържащ коментари от негови колеги, които са присъствали на срещата с Google. Относно 7-инчовия и 10-инчовия таблет, той е предложил да се направят промени в дизайна:
„Понеже прилича твърде много на Apple, го направете забележимо различен, като започнете с предната част.“ „Моля, помислете сериозно, особено при хоризонтална (landscape) ориентация.“

PS: Ако не това не му се вика компания боклук не знам на кое !

АКО, ТАЗИ СТАТИЯ ВИ ДОПАДА, МОЛЯ КЛИКНЕТЕ НА РЕКЛАМАТА ДО НЕЯ, ТАКА ДОПРИНАСЯТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЛОГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Посещават ни от

free counters