четвъртък, 29 декември 2011 г.

Spire е нов начин за собствениците на iPhone 3GS и iPhone 4 да използват Siri


Известният iPhone хакер chpwn е разработил нов начин, по който потребителите могат да  стартират Siri на своите Apple телефони. Името му е Spire и може просто да се свали на jailbreak-нат iPhone. След зареждане, софтуерът свалs Siri от сървърите на Apple. Според chpwn, потребителите трябва да имат достъп до информация от iPhone 4S, за да накарат Siri да мисли, че работи на iPhone 4S. Chpwn не казва как можете да получите такава информация, но предлага на потребителите няколко варианта. Един от тези варианти е да купите iPhone 4S или да помолите ваш приятел, собственик на такова устройство, за достъп до даннитe, идентифициращи iPhone 4S.

Собствениците на iPhone 3GS и iPhone 4 от доста време се надяват да се появи прост начин, по който да могат да използват виртуалния асистент Siri. Изглежда, че такъв прост начин не съществува, защото хакерите от доста време се опитват да го открият и все още не са успели.
Трябва да отбележим, че chpwn твърди, че Spire е една от малкото опции, които не нарушават авторските права. За разлика от останалите начини, по които потребителите могат да използват Siri на устройство, различно от iPhone 4S, Spire сваля Siri от сървърите на Apple. Това означава, че не е взет от iOS 5. Останалите хакове вземаха информацията от iOS 5, което нарушава авторските права на Apple.





Ако, тази статия ви допада, моля кликнете на рекламата до нея, така допринасяте за развитието на блога.
Благодаря на всички предварително, iKolegov

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Посещават ни от

free counters